Welkom bij Insight Adventure, Training en Cursus – Leren duurzaam vanuit eigen kracht in het leven te staan met behulp van Mindfulness, Ademhaling, Yoga en NLP.

De kracht van inzicht met behulp van NLP, Mindfulness, RET, ademhaling, meditatie, yoga, voeding en het vitaliteitsmodel De Piramide van Inzicht ®.

Insight Adventure staat voor persoonlijke ontwikkeling met als doel om mensen te leren (weer) stuurman van eigen leven te zijn. Insight Adventure inspireert en vitaliseert. U kunt als particulier in Heemskerk en Amsterdam terecht voor cursussen en training om de flow in uw leven te bevorderen en daarmee uw leven te verrijken.

De Piramide van Inzicht ® als leidraad voor de cursus.

Er wordt gewerkt met De Piramide van Inzicht ®, waarin de kracht van verschillende technieken zoals NLP, Mindfulness, RET, ademhaling, meditatie, voeding en yoga wordt gecombineerd.

Vanuit De Piramide van Inzicht ®, door Evert Heintz ontwikkeld, worden de trainingen “Een leven lang FLOW 1 en 2” gegeven. Deze trainingen kunnen ook als “Inspiratie- & Vitaliteitsweekend” gevolgd worden op de campagne van Noordoost Frankrijk.

Verander je leven en ervaar meer geluk en innerlijke rust.

Meer geluk ervaren? Op zoek naar innerlijke rust? Je innerlijke kracht activeren? Gezond leven?… dan sluit de training “Een leven lang FLOW 1” goed aan bij je wensen om ze concreet om te zetten naar daden.

Evert op een berg

De Piramide van Inzicht ®

Piramide van Inzicht

Evert


Inspirerende bedrijfstrainingEvert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: evert@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500

Evert